Namibian Broadcasting Corporation

Namibian Broadcasting Corporation

Windhoek, Namibia

The very visible location of the building and its reflective envelope speaks to the new NBC image of a modern, fully digital world-class service provider, while mirroring the unique landscape of Namibia.
Approached from the parking areas, the entrance opens into a triple volume space to give the relatively small building an air of height and space.

Open-plan offices are housed over two levels in the elongated building, with natural light and circulation penetrating the building via double volumes. The linear space ends in a library which leads out to water-wise garden area with seating for informal meetings.

Project

Namibian Broadcasting Corporation

Location

Windhoek, Namibia

Type

Communication

Completion Date

Unbuilt

Size

2 940m2

Client

National Broadcasting Corporation